Båtkonsert och trädgårdshäng ger en magisk sommarkväll

I Åmål så är det ett nytt härligt initiativ som tillkommer i pandemins spår. Båtkonsert! Att rikta en scen ut mot vattnet och med det hyllar båtlivet. Hyllar att staden ligger vid Vänern. Hyllar det rika liv som sjön erbjuder.

 

 

Alla möjliga flytetyg lockar publik på båtkonsert

Kvällens båtkonsert lockar ut både motorbåtar, flottar, kajaker, SUP-ar och även segelbåtar ansluter dessa vackra sommarkvällar. I år blir det inte så många som förra året. Men desto mer njuter vi av att vara hemma och äntligen, äntligen ha ett sätt att ta del av detta mysiga evenemang. För så är det, vi som inte är båtburna till vardags missar ju mycket av stämningen när vi lyssnar på ljudet som studsar ut bakom scenen. Däremot har vi i år vänner som har kajaker, och vi har vår SUP! 

 

 

fest i trädgården ramar in SOMMARKVÄLLEN

Det är lite så det är, att båtkonsert är anledningen till att vi samlar vänner för ett enda stort spontant trädgårdshäng. Vi har ju fortfarande lite respekt för pågående pandemi men att träffas i trädgården för lite gemensam kvällsmiddag känner vi är så härligt. Och även om den båtkonsert vi samlas för är trevlig så är ju att umgås tillsammans oerhört efterlängtat. Så trevligt att det faktiskt inte finns några bildbevis, kanske lika bra 🙂

 

 

Att vi sedan dessutom fick hjälp att bära upp vårt badkar där på kvällen är ju en rätt bra bonus!

Tack alla för en fin sommarkväll <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *