Bakom kulisserna – om en dag som fotomodeller…

En väldigt rolig och intressant helg är över. Vår familj har fått lära sig mycket nytt… Det vi gjorde i Branäs, förutom all härlig skidåkning, var nämligen att på uppdrag av Tuxer spendera några timmar under lördagen ihop med en fotograf. Så himla spännande!

 

tuxer andreas med fotograf

Nya erfarenheter med Tuxer

Ingen av oss har gjort något liknande förut så både barn och vuxna följde den stackars fotografen med nyfikna blickar. Ovana fotomodeller som försökte göra rätt. Undrar om någon bild går att använda… haha.

 

tuxer bakom kulisserna

 

I några plagg från kommande vintersäsong har vi fått göra ”familjesaker i snömiljö”. Vi har åkt skidor och lift. Fikat utomhus i lite olika sammanhang. Vi har också varit på After Ski.

Allt med en smattrande kamera runt oss…

 

tuxer skidåkning produkttest

tuxer produkttest i backen

tuxer after ski bakom kulisserna

tuxer iskidliften

tuxer utomhusfika

Det blev en hel del bullar, saft och kakor. Ja. Och så varm choklad såklart! Det hör väl till utelivet om något?

 

Plaggen från Tuxer

Bland våra favoriter var absolut jackan som Agnes testade. Mamma Elin älskar ju funktionen hos pannbanden och nu kom det en ny version. Sedan är ju deras #-mössor hur läckra som helst! Irma blev väldigt förtjust i färgen på overallen hon testade och pappa Andreas gillar de färgstarka handskarna han fick körde med. För övrigt är det ju helt fantastiskt med färg! Tuxer har alltid härliga färger och det sprider glädje i såväl skidbacke som vårsol.

 

tuxer pannband hashtagmössa

Teamet bakom

Med oss hade vi några supportar som stöttade upp med service. Ska vi vara ärliga vet vi inte om den här helgen hade blivit så trivsam som den blev om det inte varit för dem! Förutom Anna från Tuxer som fixat med kläderna och fotografen Magnus var det några fler som var engagerade den här helgen. Morfar som hjälpte fotografen, bar runt på sakerna från Tuxer och var vår alltiallo. Mormor som fixade med både lunch, mellanmål och middag, plus diskningen! Moster Emma (även hon i skidställ från Tuxer) som pysslade om barnen och löste alla möjliga problem…

 

tuxer bakom kulisserna

 

Så en hel del nya erfarenheter i vår ryggsäck! Nu välkomnar vi våren här hemma med nya kläder att testa från Tuxer här i Åmål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *