För den aktiva nybörjaren – vad vill ni veta mer om?

Wohoo! Nu är det klart, vi kommer fortsätta fler säsonger som Active Families! Eftersom vi fortfarande ser oss som den nyfikna aktiva nybörjaren så tänkte vi att det kanske är fler som känner sig så – nu vill vi veta vad NI vill veta mer om?


 

Vi är ju inte proffs! Men vi älskar att skriva. Vi tror på rörelseglädje och familjetid. På aktiva val och att försöka är föräldraskapets good enough. Att i det lilla bor det stora och att tillsammans är stark. Det hoppas vi räcker en bit. Och att vi når läsare som känner att de kan inspireras av oss! Även om du som förälder inte har friluftsutbildning, är extremsportare eller längtar efter att vara ute på tur flera månader… Där lagom är bäst! Den aktiva nybörjaren helt enkelt 🙂

Vad vill vi prata om?

Vi vill prata om näräventyr, mer aktiv semester, hemester, balans av mysig familjetid, stressfri vardag och helt enkelt att kanske fungera lite som en startmotor. Att dela med oss av lärdomar vi drar när vi provar nya saker, hur vi gör och vad vi upptäckt funkar, och även kanske vad som inte funkar…

Vilka vill vi prata med?

Vi vill nå fler vanliga Svenssons som tar larmrapporter om barn, och vuxnas, minskade rörelsetid på allvar. De som längtar efter att göra något tillsammans med familjen, stötta sina barn att upptäcka naturen och hitta alternativ till skärmtid. Läsare som jobbar, pusslar ihop aktiviteter med släktträffar, matlagning och semester. Läsare som vill och nu ska våga. Blivande aktiva nybörjaren, aktiva familjer! Tillsammans ska vi bli ett starkt community som istället för att drömma om ett halvårs familjetid eller långturer njuter av att ha skapat ett ekorrhjul där vi trivs med vardag som helg!

 

samarbetet, eld

 

Snälla, hjälp oss nå ut! Har ni bra forum där vi kan inspirera, vänner ni vill ha med i vår aktiva rörelse eller kollegor ni vill kicka igång? Hur ska vi nå den aktiva nybörjaren? Sprid gärna våra inlägg, och tipsa oss och ge oss feedback så att vi håller innehållet relevant!

Läs, kommentera, gilla, ge hjärtan, dela och diskutera!

Nu kör vi, Åmålsfamiljen 2.0!

Hoppas ni hänger med oss! Vi känner att det här kan bli startskottet på en aktiv revolution med ledord som natur, familj, rörelseglädje, friluftsliv, aktiv vardag och att tillsammans är det som samlar massor av familjer av alla möjliga konstellationer!

Inte krångla till det helt enkelt <3

 

2 tankar om “För den aktiva nybörjaren – vad vill ni veta mer om?

 1. Jag läser era inlägg och blir inspirerad. Vi är en familj på två vuxna och två barn, 5år och 3år och en fyrbent pälskling.

  Vi är mycket ute i naturen men oftast blir det att vi förlägger det på helgen, vardagen rullar på i ett hektiskt tempo med allt som det innebär. Önskar att få tips på hur en kan göra för att bryta vardagsstressen och komma ut lite mer då i naturen. Nån av oss vuxna är alltid ute även på vardagen eftersom vi har hund men oftast är det när den andra lagar mat och då är barnen inne och leker eller annat.
  Har ibland frågat sonen om han vill följa med och cykla när jag går med hunden men det vill han inte och det blir oftast inte bra för hunden behöver gå långt men det orkar inte sonen..
  upplevde ni det blev lättare när barnen blev äldre?
  Så mer vardags tips önskar jag!
  Tack för bra blogg! Kul att ni kommer fortsätta!

  1. TACK! Så härligt peppande ord – nu blev vi supertaggade på att dela med oss mer av alla våra tokiga utmaningar vi har kring detta med att vara en aktiv familj, absolut inlägg om det där med vardagen… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *