Nu är försommaren här och med den rabarbern. Vilket föranleder att vi njuter av årets första paj! Snart kommer det ett till alternativ. Detta beror på att mamma Elin letar fram ett gammalt barndomsminne och överraskar barnen med ett helt nytt sätt att njuta av rabarber… Hur är det, brukar ni äta sockerdoppad rabarber?
Syrlig sötsak
Vad är det då? Jo, det är sååå enkelt. Inte nyttigt… Men ibland ska livet levas och socker avnjutas!
Ta färsk rabarber direkt från landet och dela sedan till mindre mumsbitar. Mormor tipsar om att använda en sax och det funkar finfint!
Ta fram sockerskålen. Och doppa. Snudd på rulla bitarna i detta vita lyxknaster.
Stoppa in i munnen och överraskas.
Ett helt nytt sätt att njuta av rabarber överraskar.
Smaksensationen som uppstår mellan det riktigt syrliga och det riktigt söta överraskar.
Ett barndomsminne är skapat <3
Dessutom bjuder de fantastiska bladen upp kreativiteten, allt från att vara hatt till att undersöka dess fascinerande former...
Glädje, skratt och bus i blicken – vilken start på sommaren!
Bästa rabarber, så gott! Och om ungarna tycker att det är svårt med de råa så går det ju bra att släng i blåbärspajen. Det blir väldigt gott.
Så sant, paj funkar alltid!